Kuljetuspalvelut

Olemme erikoistuneet kaupallisiin ja teollisiin vaarallisten kemikaalien kuljetuksiin. Tarjoamme kansainvälisiä kuljetuspalveluita sekä kotimaan kuljetuspalveluja perinteiseen konttiliikenteeseen, irtokuljetuksiin sekä kippikonttikuljetuksiin. Hallitsemme myös lastinvakuutustasi, varastointia ja lähetysasiakirjoja. Olemme toimineet kuljetusalalla jo seitsemän vuosikymmenen ajan, ja tiimimme jäsenet ovat saaneet yli 20 vuoden kokemuksen, mikä antaa meille mahdollisuuden vallata erilaisia ​​logistisia haasteita.

Voimme tarjota joustavuutta ja kilpailukykyistä hinnoittelua asiakkaillemme. Kuten asiakkaidemme suosittelut heijastavat, meidät tunnetaan tarjoamasta poikkeuksellisen hyvästä asiakaspalvelusta ja kyvystä ylittää odotukset varmistaaksemme, että rahtia hallinnoidaan kunnolla ja määräaikoja noudatetaan, tarkoittaako se yhteensovittamista liikenneviranomaisten kanssa tai käsittelemään monimutkaisia ​​kansainvälisiä logistisia vaatimuksia.

Miksi käyttää rahtikuljetuksiamme?

  • Korkean vaatimustason ympäristö- ja turvallisuuskulttuuri
  • Ketteryys ja joustavuus kuljetusten järjestelyissä ja muutosten hallinnassa
  • Nesteiden kuljetukset, elintarvikkeiden ja kappaletavaran ulkomaankuljetukset
  • Kuljetus konttien kuljetus ja nesteiden kuljetus säiliöautolla
  • Tuonti- ja vientiasiakirjojen hallinta
  • Korkeatasoinen ja asiakaslähtöinen asiakaspalvelu

Kalusto

Kalustomme koostuu kaiken kaikkiaan viidestä säiliöautosta. Käytössämme on kahta erityyppistä kuljetus kalustoa. Osastoautoja MEPA-kuljetuksiin ja yksiosastoisia autoja massakuljetuksiin.

Kaikki ajoneuvot on varustettu purkulaitteilla, yhdessä ajoneuvossa on myös mittari, minkä kautta saadaan purettua asiakkaan haluama tarkka määrä, ajoneuvosta löytyy myös tulostin, että asiakkaalle saadaan jäämään tosite tarkasta puretusta määrästä. Kaikista ajoneuvoista löytyy purkuletkut, sekä muut tarvittavat purkuvälineet.

Autojen säiliöt on suljettu täysin ilmatiiviisti estämään vieraiden aineiden pääsyn ja lastin haihtumisen.

Meiltä myös pyöräkuormaajapalvelut