VAK/ADR-kuljetukset

Onko sinulla kuljetettavia kemiallisia ja nestemäisiä kuormia? Säiliöautoja käytetään yleensä vaarallisten aineiden kuljetukseen.  RMK Liikenne-Trans Oy:llä on säiliöautoja, joilla myös vaarallisten kemikaalien kuljetus onnistuu. Yhtiömme voi turvallisesti kuljettaa myrkyllisiä, syövyttäviä, syttyviä ja ympäristölle vaarallisia nesteitä, kaasuja ja jauheita ADR-määräysten ja sertifioitujen laatujärjestelmien mukaisesti.

Säiliöautojen kuljettajat ovat kokeneita ja päteviä ammattilaisia, jotka varmistavat osaltaan rahdin turvallisen toimituksen.

Haluatko tietää enemmän ADR-/VAK-kuljetuksista? Ota yhteyttä RMK Liikenne-Trans asiakaspalveluun jo tänään!

Haluatko lisätietoja vaarallisten aineiden ja miten sitä voidaan käyttää turvaamaan logistiikkatoimintojasi laadukkaasti ja ympäristöystävällisesti? Ota yhteyttä niin keskustelemme kanssasi tarpeistasi ja mahdollisista erityisvaatimuksista. Asiantuntijamme haluavat kertoa sinulle enemmän kemikaalikuljetuksista.

Ota yhteyttä RMK Liikenne-Trans -yhtiöön saadaksesi lisätietoja siitä, miten voimme parantaa vaarallisten kemikaalien kuljetusta turvalliksemmaksi, ympäristöystävällisemmäksi ja kustannustehokkaammaksi. Soita meille numeroon +358 40 500 2109 tai lähetä hinnastokysely verkossa lomakkeemme kautta jo tänään.