Konttikuljetukset

Konttikuljetukset ovat yksi tärkeimmistä toiminnoistamme jo vuosia. Se on monipuolinen tapa kuljettaa tuotteita maanteitse, rautateitse tai meritse. Konttikuljetukseen suunnitellulla kalustollamme kuljetamme kontteja eri kokoonpanoissa mm. eri satamista varastointipaikkoihin tai suoraan asiakkaillemme.

Kippikonttikuljetukset

Etsitkö vaihtoehtoja konttikuljetuksiin? Yrityksemme valikoima kattaa kaluston, jota tarvitaan vaihtelevan kokoisten ja muotoisten konttien kuljetukseen. Hydraulisella kippausalustalla pystymme purkamaan kuormasi nopeasti määrätyssä paikassa.

Haluatko tietää enemmän konttikuljetuksista? Ota yhteyttä RMK Liikenne-Trans asiakaspalveluun jo tänään!

Haluatko lisätietoja konttikuljetuksista ja miten sitä voidaan käyttää yksinkertaistamaan logistiikkatoimintojasi? Ota yhteyttä niin keskustelemme kanssasi tarpeistasi ja mahdollisista erityisvaatimuksista. Asiantuntijamme haluavat kertoa sinulle enemmän konttikuljetuksista ja sen mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä RMK Liikenne-Trans -yhtiöön saadaksesi lisätietoja siitä, miten voimme parantaa kemikaalien kuljetusta nopeammaksi ja kustannustehokkaammaksi. Soita meille numeroon +358 40 500 2109 tai lähetä hinnastokysely verkossa  lomakkeemme  kautta jo tänään.

Käytössämme on myös konttikurottaja