Yritys

RMK Liikenne-Trans Oy on suomalainen logistiikkayritys. Yrityksemme vankka pohja syntyy kuljetusalan pitkästä, sukupolvien takaisesta kokemusta. Juuret lähtevät vuodesta 1945, jolloin Vihtori Ketonen aloitti taksin kuljettajana. Yrityksen toiminta laajeni seuraavina vuosikymmeninä pakettiauto- ja kuorma-autokuljetuksiin sekä bussiliikenteeseen. RMK Liikenne-Trans Oy on toiminut menestyksekkäästi maantiekuljetusten markkinoilla vuodesta 1997 lähtien. Vuosien mittaan olemme muuttuneet olosuhteiden mukana ja kasvaneet pienestä yrityksestä, joka omisti vain yhden pakettiauton, yhdeksi maakunnan suurimmista kuljetusyrityksistä. Vuonna 2004 aloimme kuljettaa vaarallisia kemikaaleja tieliikenteessä säiliöautoilla ympäri Suomea.

Näiden vuosien aikana RMK Liikenne-Trans Oy on jatkuvasti kehittänyt. Olemme lisänneet maantiekuljetukseen liittyviä palveluja, kuten kippikonttikuljetukset ja irtotavarakuljetukset. Olemme myös lisänneet kuljetuksen maantieteellistä ulottuvuutta. Kuljetuskaluston ja laitteidemme laadun parantamisen lisäksi pyrimme myös lisäämään työntekijöidemme ammattitaidon tasoa.

Yhtiön perustamisesta nykypäivään, RMK Liikenne Trans Oy:n toimintaperiaatteen perusta on ollut pitkäaikainen ja molempia osapuolia hyödyttävä yhteistyö arvostettujen asiakkaidemme kanssa.