Irtokuljetukset

Tarjoamme perusvalikoiman irtotavarakuljetuspalveluja asiakkaille, kuten bioenergian tuottajille ja käyttäjille, sekä teollisuuden materiaalien, kuten paperin, elintarvikkeiden, rehujen, rakennustarvikkeiden, kemikaalien ja metallin kuljetukseen.

Pyrimme tekemään asiat mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme ja luomaan myös uusia toimintatapoja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Ratkaisumme yhdistää satamatoiminnot, meri-, rautatie- ja maantiekuljetukset luomaan edullisen ja helppokäyttöisen palvelun erilaisten tavaroiden ja materiaalien kuljetustarpeisiin.

Haluatko tietää enemmän irtotavarakuljetuksista? Ota yhteyttä RMK Liikenne-Trans asiakaspalveluun jo tänään!

Haluatko lisätietoja irtotavarakuljetuksista ja miten sitä voidaan käyttää yksinkertaistamaan logistiikkatoimintojasi? Ota yhteyttä niin keskustelemme kanssasi tarpeistasi ja mahdollisista erityisvaatimuksista. Asiantuntijamme haluavat kertoa sinulle enemmän bulkkitavarakuljetuksista ja sen mahdollisuuksista.

Ota yhteyttä RMK Liikenne-Trans -yhtiöön saadaksesi lisätietoja siitä, miten voimme parantaa irtotavaran kuljetusta nopeammaksi ja kustannustehokkaammaksi. Soita meille numeroon +358 40 500 2109 tai lähetä hinnastokysely verkossa  lomakkeemme  kautta jo tänään.

Yksi kommentti artikkeliin ”Irtokuljetukset

  1. Hei, tämä on kommentti.
    Poistaaksesi kommentin, kirjaudu sisään ja lue artikkelin kommentit. Jokaisen kommentin kohdalla on linkki, josta voit halutessasi muokata tai poistaa kommentin.
    Kommentoijien avatarit tulevat Gravatarista.

Kommentointi on suljettu.